Mostar Köprüsü : Keçiören: Gümüşdere Ihlamur Vadisi - Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,.

The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi.

Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . KÖPRÃœLER - TDV Ä°slâm Ansiklopedisi
KÖPRÜLER - TDV İslâm Ansiklopedisi from islamansiklopedisi.org.tr
Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi.

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,.

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü.

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Siyası yapı â€
Siyası yapı â€" Bosnahersek.ba from www.bosnahersek.ba
Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü .

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi.

Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.

Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik .

Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . KÖPRÃœLER - TDV Ä°slâm Ansiklopedisi
KÖPRÜLER - TDV İslâm Ansiklopedisi from islamansiklopedisi.org.tr
Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, . Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine .

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi.

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ın merkezinden akan neretva nehri üzerindeki iki köprüden biri olan mostar köprüsü (mostarska úuprija), eski köprü (stari most) ve neretva köprüsü . Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. The old bridge) is a 16th century turkish bridge in the city of mostar, .

Mostar Köprüsü : Keçiören: Gümüşdere Ihlamur Vadisi - Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,.. Mostar bridge / stari most / mostar köprüsü. Mostar köprüsü 1566 yılında mimar sinan'ın öğrencisi olan mimar hayreddin tarafından bosna hersek'in mostar kentinde neretva nehri üzerine . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mimar sinan'ın talebesi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve adeta neretva üzerindeki bir osmanlı gerdanlığı gibi uzanan . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.